popblog

Pletykák, kritikák a tűz közeléből.

Friss topikok

  • XXBrigiXX: @Zvertyel Martin: szerintem a cikk írója is nagy narkós vagy józan es az fajt neki :D (2018.04.14. 01:58) Az égő Britney fellépés, és ami mögötte van.
  • aszalos: tjfjdtkddgdhhhhcghchgghghggggggjrtkjhukeruiwbwruoprtioeworohothothoouutrrtu errhheruhgiligrtrt uie... (2008.08.03. 09:51) Pink Floyd – Reloaded
  • theea: Hahó! Nagyon jó ilyen pozitív, dícsérő kritikákat olvasni erről a nagyszerű énekesnőről, felvidíto... (2008.01.17. 20:23) KT Tunstall - a jelenség
  • fikker: Én épp ma töltettem le a lemezt, nagyon bejön, köszi az ajánlót. Szal megveszem valakinek karira a... (2007.11.11. 20:17) Christmas With The Rat Pack
  • zsoltu (törölt): szoke.estiskola.hu/2007/09/02/bon-bon-cukipofa/ ha a jutubnál jobb minőséget akarsz. :) (2007.11.01. 19:36) Egy kis Bon-bon a Szőkével

Linkblog

HTML

Plain White T’s - kik ezek a fiúk?

2007.10.27. 09:39 | -Lara- | Szólj hozzá!

Úgy érzem, a Plain White T’s-t azért érdemel meg egy bejegyzést, hogy érzékeltessem, milyen nagyon el vagyunk mi itt kis hazánkban maradva, még Európához képest is. Mármint zeneileg. Is.
Bődületesen nagy dobás volt a Hey There Delilah, nálunk mégsem volt semmi visszhangja. Éppen ezért, íme egy kis rácsodálkozás ezekre a fiúkra, ha már a Delilah szerelemről lemaradtunk.    
 
Az illinois-i pop-punk banda Every Second Counts című albuma minden eddigi sikerüket túlszárnyalta az államokban. Tette mindezt joggal, hiszen remek mind a tizenkét új dal. Mindenki kedvére csemegézhet belőlük, hiszen a könnyedebb popos nótáktól, a kemény rockos zúzásig minden megtalálható a lemezen.
 
Az én szívemhez inkább a Our Time Now, a You and Me és a Figure It Out áll közelebb. Ezek bármelyike beillene az Amerikai Pite 5-be, mint főcímdal, nagyszerű, igazi bulizós dalok, amikről biztos eszünkbe jutna a haverokkal töltött idő.
Ám, hogy a másik véglet nehogy kimaradjon, említsük meg például a már videóval is büszkélkedő Hate című számot, amely a fent említettekhez képest elég kemény, odaszólós nóta. Nem csak a zenében, a klipben is van komoly zúzás, illetve törés. Itt megnézhetitek:
 
Lehet, hogy csak én képzelem be, de egy-két helyen picike country feelinget is éreztem, ám ezt csak félve jegyzem meg. Aki egyetért, erősítsen meg!
A záródal, a Let Me Take You There, korrekt finálé hangulatot ad. Főként itt tűnik ki, hogy ez az album nem tizenkét dal egymásután felvéve, hanem egy kerek egész.
Remek a kezdés, nagyszerű a lezárás, és ez csak a kenyér a mi szendvicsünkben, hiszen az igazán jó dolgok a kettő között vannak.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popblog.blog.hu/api/trackback/id/tr19209551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása