popblog

Pletykák, kritikák a tűz közeléből.

Friss topikok

  • XXBrigiXX: @Zvertyel Martin: szerintem a cikk írója is nagy narkós vagy józan es az fajt neki :D (2018.04.14. 01:58) Az égő Britney fellépés, és ami mögötte van.
  • aszalos: tjfjdtkddgdhhhhcghchgghghggggggjrtkjhukeruiwbwruoprtioeworohothothoouutrrtu errhheruhgiligrtrt uie... (2008.08.03. 09:51) Pink Floyd – Reloaded
  • theea: Hahó! Nagyon jó ilyen pozitív, dícsérő kritikákat olvasni erről a nagyszerű énekesnőről, felvidíto... (2008.01.17. 20:23) KT Tunstall - a jelenség
  • fikker: Én épp ma töltettem le a lemezt, nagyon bejön, köszi az ajánlót. Szal megveszem valakinek karira a... (2007.11.11. 20:17) Christmas With The Rat Pack
  • zsoltu (törölt): szoke.estiskola.hu/2007/09/02/bon-bon-cukipofa/ ha a jutubnál jobb minőséget akarsz. :) (2007.11.01. 19:36) Egy kis Bon-bon a Szőkével

Linkblog

HTML

Az égő Britney fellépés, és ami mögötte van.

2007.10.04. 14:06 | -Lara- | 11 komment

Nos már eltelt néhány hét az ominózus Britney fellépés óta, de még mindig folynak a találgatások, hogy mi lehetett a ciki oka. Annyi felvetés látott már napvilágot, hogy a fanoktól a megrögzött gyűlölőkig, mindenki talál kedvére valót.
Na de tegyünk rendet.
Amikor végignézzük a videót, az első benyomás a szörnyülködés. Ez főleg P Diddy arcán volt szembetűnő. Teljesen úgy nézett ki a csaj, mintha jó szokásához híven beszívott volna. Ne felejtsük el: Britney a terhessége alatt is folyton drogozott. Miért pont egy fellépés miatt mellőzné kedvenc szokását. Néha olyan bárgyú arcot vág a felvételen, hogy valószínűsíthető a befolyásoltság.
No de visszakézből itt a válasz a rajongói oldalról: Britney kiborult – a verzió: a fodrásztól, aki elrontotta a séróját (mit lehet elrontani ez egyenesre fésült hajon?) – b verzió: Sarah Silverman, komikustól, aki durván méltatta Britney anyai mivoltát. És mivel az igazság tud fájni a legjobban, Spears anyu idegrohamot kapott. Erre az orvosa nyugtatót adott neki, és ez volt a darabos mozgás igazi oka. Szerintem nincs az az orvos, aki olyan mennyiségű nyugtatót ad a betegének, hogy az ilyen állapotba kerüljön. Szóval ebből a fejtegetésből a drog és az alkohol a nyerő.
De készült ám egy „védjük meg Britney becsületét” videó. Ezen erősen bizonygatják, hogy szegény pop(hulló)csillagnak a színpadon tett első lépések alatt kitört a cipősarka, és emiatt volt a mozgása furcsa. Na és itt megindul a teljes összeesküvés elmélet gyártás. Az MTV és a magas nézettség mindennek az oka. Ők direkt hagyták Spears kisasszonyt fellépni, hogy égjen a színpadon. A kérdés az, hogy ki döntött az utolsó percben a sokkal kisebb flitteres fehérnemű mellett, a fűzős felső helyett. A válasz Britney. Aztán meg mindenkivel ordítozott, hogy úgy nézett ki, mint egy dagadt disznó. Ez azért túlzás, de igaz, ami igaz, vehetett volna fel valami hájacskát kevésbé hangsúlyozó cuccot.
Nem kell itt segítség, égeti ez a nő saját magát. Na és a csizma sarok. Ha figyelmesen megnézzük a videót, a billegés után vannak pillanatok, amikor tud benne lépkedni, és ugye egy kitört cipősarok nem javul meg magától. Ráadásul egyszer a bal lába, másszor a jobb instabil. Szóval ez nem menti fel őt az alól, hogy a háttérben a lányok százszor jobban táncoltak, ő meg úgy mozgott, mint egy lumbágós víziló. A szám végén, már senki sem nézte őt, hanem inkább a dögös asztalon táncoló csajokat.
És szépen lassan a fejtegetés végére is értünk. Szánjuk szegény extinisztárt, de ami tény, az tény. Britney Spears a fellépés alatt többször elvesztette egyensúlyát, félre tátogott, nem volt szexi, inkább olyan volt, mint egy lelakott ribi. Nem hiszem, hogy innen van visszaút.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popblog.blog.hu/api/trackback/id/tr83185717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BS 2007.10.04. 15:58:56

Britney nem ribi! Hatalmas énekesnő, csak már nem ez legfontosabb az életében. Ennyi.

CLair 2007.10.04. 17:29:36

Nem ez a fontos neki, hanem a gyerekei?! NEEEEEM
A drogok? IGEEEEN

maja 2007.10.09. 01:56:32

Köhüm hát nem tudom az tény hogy nem valami stabil a mostani helyzete és sok baja van magának köszönheti de érdekes hogy a világ egyik legjobb énekese volt és szerintem még az is hisz a gimme more igen csak araszolgat elore a top listákon már most elég nagy a sikere van a számal . Remélem sikerül neki helyre jöni :) :)

bébi 2007.10.19. 21:05:49

Maja tanulj meg helyesen írni

:számal----számmal ja és az írásjeleket is tanuld meg!!!gyötrelem

Maja 2007.10.24. 22:39:10

bébi
Köszike észbentartom majd . :)

rOXY 2008.02.23. 13:18:20

jajjj ezegy szenny ezaz irás
mit szolnátok ha titeketb követne 50 fotos ha lementek a közértbe?! bekattanátokszerintem! szal lehete állni britney a pophercegnő és mindig is azis lessz hiába van már rihanna meg lilly allen meg ienek..láttam sok videot beyoncetol kezdve jessica simpsonig mint KOPINTJA BIRTNEYt!!!! SZAL A SAJTÓTÓL SZEMETEBB NINCS!

Zvertyel Martin 2008.04.20. 09:38:08

meg a kú...va anyátokat!!!!nem toom minek fikázni!4jó lehet hogy drogozott(Álítólag),és piált de ezt is meg lehet érteni Stresssszz!!!És egyébként mindenkinek akkor képe fikáznia amikor az a valaki elérte mind azt amit ő!!!!de az is furi ogy csak őt fikázzák mert drogozottt pedig bizt hogxy 50 cent meg eminem meg the game meg linsay is csinálja!!!!És ebből is látszik hogy mindenki britneyre féltékeny!!

dorottya* 2008.06.07. 15:34:11

Szerintem tök cuki a csaj.Kicsit dilis, dehát ez van. Gondolom párszor szeretett volna már rendes életet élni az életében, de sajnos túl sok olyan ember veszi körül aki Őt csak befektetésnek tekinti. Az anyja, a menedzserei.. talán még a kedves exe is... Csak egy emberke kellene aki mellette állna.Aki mellett nem kétlábon járó pénzköteg lenne..(: Én szorítok neki:P

XXBrigiXX 2018.04.14. 01:56:25

Megtehetted volna hogy el se mèsz :D . Hogy te milyen kibaszott vagany vagy !!!
Ès akkor mivan ... közötök?! ezek ellenere is a gyerekei helyesek es egèszsegesek. Annak a csajnak aki meg le merte fikazni anyjai mivoltat .... mivan savanyú a szőlő.... :D neked nem ilyen anyuka jutott :D
Ez egy lejarato kampány ... mennyi pènzt kaptál ezèrt a cikkèrt? Anyátokat is eladnátok 5$. kajak nincs jobb otletek mint cipősarokra fogni. Hulye idióták. :D a sarok mozog anelkul hogy fityegne :D a kitört cipősarok nem kapcsolodik a cipöhőz. ez egyensúlyvesztèsnek hívják es ő legalabb nem zakozott a padlon. BEÁLLVA!!!
Mèg hájacskát hat ez jo. Vicces ugy latszik ti meg nem láttatok dagadt nőt ja es am +5 kilot dob a kamera az embere szoval ha en igy neznek ki. " dagadtan" összetenèm a 2 kezem.
Èn is ilyen bárgyú arcot akarok... :D ez nem igazság. Mièrt vagy ilyen mutherfucking brave ?
Ezt a cikk írónak : Ami tèny az tèny.szopd le magad bőnyálal vagy szarjál sünt
de igaz ami igaz tedd magad takarèk lángra.

XXBrigiXX 2018.04.14. 01:58:20

@Zvertyel Martin: szerintem a cikk írója is nagy narkós vagy józan es az fajt neki :D
süti beállítások módosítása